بصى يا ستى هو الأحسن ليكى تشترى المجمد اللى فى السوبر ماركت ده
وده بيكون عن وحدات خرشوف متقشرة لأن تقشيرة متعب جداً
وبعدين تغلى ميه وتحطى فيها ملح وكمون وزيت ونقطتين خل
ولما المية تغلى تحطى وحدات الخرشوف حوالى عشر دقايق أو أقل
لما تجسيها بالشوكة تلاقيها استوت من الوسط يعنى الشوكة بتدخل بسهولة
تكونى محضرة خلطه العصاج باللحمه المفرومة طبعاً بالطريقة العاديه بصل
وتوم ولحمه فرومة وبهارات وقرفة وتصجيها
وبعدين تحطى عليها بقدونس مقطع وبعدين تحشى وحدات الخرشوف بالعصاج بعد ميستوى
وبعدين تكونى عامله صلصة عبارة عن عصير طماطم وصلصة عاديه يوضعوا مع ملح وفلفل ومعلقه زيت على النار لحد متحسى انه قوامهم بقى غليظ شوية تحطى عليها وحدات الخرشوف بالمعلقة الصلصه
من فوق وتكونى داهنه الصينية زيت وترصية وتدخليه الفرن وبالهنا والشفا .